Cele mai potrivite sisteme de umbrire

WWW.JALUZELEVERTICALE-BUCURESTI.RO
MEREU CAUTAM PERFECTIUNEA

.
Cele mai potrivite sisteme de umbrire

 Mult Alegerea sistemelor de umbrire trebuie făcută în funcţie de mai mulţi factori. Punctul de pornire este stilul arhitectonic al casei, deoarece nu pot fi montate  jaluzele rustice pe o casă modernă. 

În plus, trebuie ţinut cont de culoarea casei şi a mobilierului de grădină. Spre exemplu, o copertină roz pentru o casă maro este o alegere foarte neinspirată. Alegerea modelului sau a culorii e la fel de importantă ca şi calitatea şi durabilitatea în timp.

Pentru geamuri sunt indicate jaluzelele, care permit un control al intensităţii luminii. Acestea pot fi din vinil, aluminiu, PVC, lemn sau plastic, iar preţurile diferă în funcţie de material. O altă variantă sunt rulourile, care pot fi aplicate în exteriorul ferestrelor şi uşilor, rolul acestora fiind de antiefracţie, antiintemperii şi antisolar.



Obloanele reprezintă cea mai cunoscută soluţie antiefracţie, acestea putând fi confecţionate din lemn, PVC sau aluminiu.

Pentru terase sunt indicate copertinele, acestea putând fi fixe sau mobile, plane sau curbe, fiind confecţionate din PVC sau material textil. Copertinele se folosesc atât pentru umbrire, cât şi pentru protecţia de intemperii.
 
.
Sursa:  http://www.gandul.info/interiorul-gradina/cele-potrivite-sisteme-umbrire-854991
.

MONTAJ IN 24 ORE PENTRU BUCURESTI
INALTIMEA MINIM FACTURABILA 1,8 m
PROMIS DESIGN CONCEPT
O PROMISIUNE RESPECTATA