Cinci sfaturi practice pentru curatenia de toamna


WWW.JALUZELEVERTICALE-BUCURESTI.RO
MEREU CAUTAM PERFECTIUNEA

Cinci sfaturi practice pentru curatenia de toamna



 

O data cu venirea anotimpului ploios, cu siguranta vei vrea sa profiti din plin de ultimele zile de soare si vreme calduta, indiferent in ce vor consta activitatile tale.

Spre exemplu, o idee foarte buna este sa te ocupi de curatenia de toamna, acum cat soarele nu are inca colti si iti permiti sa tii geamurile deschise fara a ingheta de frig si sa scoti pernele, pilotele si hainele de iarna sa se aeriseasca inainte de venirea sezonului rece.
Iata cinci pasi pe care ii poti urma cu incredere pentru o curatenie de toamna cat mai rapida si mai bine organizata:
1. Depoziteaza in saci hainele, lenjeriile si paturile de vara, asigurandu-te ca le pui la loc uscat si ferit, undeva unde sa nu iti stea in cale pana cand vei avea iarasi nevoie de ele, anul viitor. Nu uita, desigur, ca toate acestea trebuie curatate si aerisite bine in prealabil pentru a se pastra in conditiile cele mai bune.
2. Dupa ce ai dat de-o parte toate lucrurile de vara de care nu mai ai nevoie, scoate-le pe cele potrivite pentru anotimpul rece. Este foarte important sa speli hainele si paltoanele pentru toamna si iarna pe care le-ai tinut in saci pe timpul verii, deoarece spatiul inchis le poate da un miros neplacut. Inainte de a calca aceste haine, tine-le intinse pe umeras intr-o camera bine aerisita.
3. Nu uita ca ideal este sa cureti intotdeauna de sus in jos. Porneste cu draperiile si jaluzelele, continua cu geamurile si pervazele, abia apoi aspira podeaua. De asemenea, incepe cu ultima camera din casa si ia mereu cu tine toate ustensilele de care ai nevoie, astfel incat sa nu trebuiasca sa te plimbi dintr-o camera in alta.
4. Fa-ti curaj si muta mobila pentru a curata bine fiecare coltisor al camerei. Pentru ca vara tii mereu geamurile deschise, fii sigura ca praful s-a strecurat si in cele mai intunecate cotloane.
5. Nu in ultimul rand, curata si reorganizeaza bucataria pentru sezonul rece. Cu siguranta nu vei mai avea nevoie de dispozitivele pentru gheata si de ustensilele pentru gratar. Strange-le, asadar, in sertare si elibereaza spatiul pe care il poti folosi in alte scopuri.
Precum vedeti, inceputul toamnei este momentul perfect pentru a va reorganiza garderoba si orice tine de gospodarie. Profitati de ultimele zile calde si faceti-va viata mai usoara pe timpul toamnei si al iernii.

Sursa articol http://www.marya.ro


MONTAJ IN 24 ORE PENTRU BUCURESTI
INALTIMEA MINIM FACTURABILA 1,8 m
PROMIS DESIGN CONCEPT
O PROMISIUNE RESPECTATA