Jaluzelele potrivite pentru vara


WWW.JALUZELEVERTICALE-BUCURESTI.RO
MEREU CAUTAM PERFECTIUNEA




Jaluzelele potrivite pentru vara



In special la orele pranzului, razele solare care patrund prin fereastre sunt extrem de puternice si pot chiar decolora covoarele, mobila sau parchetul, mai ales daca ai locuinta orientata spre sud sau sud-est. Alegerea unor jaluzele potrivite pentru vara te poate ajuta sa eviti aceste probleme. In plus, vei avea o casa mai racoroasa si poti mari eficienta aparatului de aer conditionat sau a racitorului de aer.





Jaluzelele din lemn sunt printre cele mai eficiente jaluzele pe timp de vara, deoarece lemnul este un foarte bun izolator termic si fonic. Jaluzelele din lemn se gasesc in diferite modele (verticale, orizontale sau rolete ) si nuante (mai deschise sau mai inchise, traditionale sau moderne). Lemnul reflecta foarte bine lumina si pastreaza caldura la distanta. Pentru o eficienta maxima, jaluzelele trebuie pozitionate cu sipcile foarte stranse intre ele si orientate in sus.
In plus, acest tip de jaluzele pot acorda o nota distinsa incaperilor casei tale, daca sunt alese cu grija. Culorile moderne, mai deschise, pot veni in completarea pardoselii si mobilei, in timp ce variantele mai inchise pot crea un efect mai dramatic. Totodata, acest tip de jaluzele se potrivesc unei amenajari in stil rustic.


Jaluzelele din bambus sunt renumite pentru controlul luminii pe care il asigura dar si pentru calitatea materialului folosit. Daca esti o persoana mai pretentioasa si vrei sa imbini utilitatea unor jaluzele pe timp de vara cu eleganta lor, poti sa optezi pentru cele confectionate d
in bambus. Exista modele mai opace sau care filtreaza lumina. Bambusul poate fi adaptat oricarui tip de design interior , aspectul sau natural oferind o nota distinctiva oricarei incaperi.



Jaluzelele din aluminiu sunt printre cele mai populare. Prin proprietatile lor fizice, sunt complet opace, nepermitand trecerea razelor de soare prin ele. O alta caracteristica a acestor jaluzele este faptul ca reflecta foarte bine lumina solara si, odata cu aceasta, si o parte din caldura. Mai mult decat atat, unele modele sunt tratate chimic pentru a preveni degradarea cauzata de razele ultraviolete.
In privinta designului, nu trebuie sa iti faci probleme. Se gasesc in diverse modele si culori, unele dintre acestea imitand foarte bine lemnul, ceea ce poate constitui un plus daca vrei sa le asortezi cu restul mobilierului.

De exemplu, pentru ca sunt usor de intretinut si curatat, acest tip de jaluzele se potrivesc bine la fereastra din bucatarie, camera in care de regula exista aburi si umiditate excesiva. Poti sa optezi pentru un model de jaluzele ce imita perfect lemnul din care este confectionata mobila ta de bucatarie dar, in acelasi timp, fiind din aluminiu, le poti curata foarte usor.

Si jaluzelele textile pot fi o alegere potrivita care sa te protejeze de razele soarelui, pe timp de vara. Acest tip de jaluzele se gasesc, de asemenea, intr-o gama foarte variata – verticale, plisse, paneluri sau rolete. Indiferent pentru ce model optati, pentru ca acest tip de jaluzele sa fie foarte eficiente cand este canicula, trebuie sa fie confectionate dintr-un material mai gros, opac, nicidecum transparent. Totodata, ar fi bine ca fasiile de material sa se plieze foarte bine una peste alta pentru a nu permite patrunderea razelor solare.


Chiar daca jaluzelele din plastic au avantajul ca pot fi spalate si curatate cu foarte mare usurinta, este bine sa ai grija pentru ce model optati, daca vreti sa va protejati casa de caldura cu ajutorul lor. O mare parte din modele, mai ales cele mai ieftine, nu atenueaza lumina decat in mica masura iar, in conditii de canicula se incalzesc si emana caldura, in loc sa o reflecte.



MONTAJ IN 24 ORE PENTRU BUCURESTI
INALTIMEA MINIM FACTURABILA 1,8 m
PROMIS DESIGN CONCEPT
O PROMISIUNE RESPECTATA