Geamuri “umbrite”

WWW.JALUZELEVERTICALE-BUCURESTI.RO
MEREU CAUTAM PERFECTIUNEA



Geamuri “umbrite”


Principala carecteristica a verii este caldura. Aceasta se simte cu mult timp inainte de data calendaristica a “lansarii”.

Cele mai afectate zone, in sensul negativ, sunt blocurile de beton ale marilor orase. Aici caldura persista datorita mediului prielnic.


Caldura reprezinta de fapt o transformare a luminii solare.

Una dintre solutiile de limitare a acesteia ar putea fi aerul conditionat. Dar nu toata lumea dispune de asemenea aparatura, iar cei care au il au in dotare, nu-l pot folosi intotdeauna din cauza diverselor dezavantaje pe care le prezinta.

De aceea, perdelele, jaluzele, draperiile sau alte protectii asemanatoare, sunt mult mai ieftin si mai practice. Aceste surse clasice de umbrire sunt la indemana oricui.

Perdelele sau draperiile sunt confectionate din material textil si reprezinta un bun paravan impotriva radiatiilor solare. De asemenea pot constitui si interesante obiecte de decor, prin forma si coloritul acestora. Dezavantaje ar putea fi faptul ca reduce foarte mult nivelul de lumina naturala sau ca necesita efort mare la spalare si curatire
.


Jaluzele sunt solutii mai moderne. Sunt mai greu de montat, dar sunt mai practice si mai usor de intretinut. Acestea pot fi de mai multe feluri: verticale, orizontale, storuri, rolete, si pot fi confectionate din materiale diferite. 
Pentru oricare dintre variante s-ar opta, atat de mult dorita caldura pe timp de iarna, trebuie indepartata pe timp de vara.
        


MONTAJ IN 24 ORE PENTRU BUCURESTI
INALTIMEA MINIM FACTURABILA 1,8 m
PROMIS DESIGN CONCEPT
O PROMISIUNE RESPECTATA