Cum sa supravietuim?

WWW.JALUZELEVERTICALE-BUCURESTI.RO
MEREU CAUTAM PERFECTIUNEA





Cum sa supravietuim?











Cel mai probabil pretul locuintelor va continua sa fie in scadere si in 2013, mai ales pe segmentul locuintelor vechi. Aceasta scadere are la baza atat cererea mica in comparatie cu oferta ridicata, dar si datorita faptului ca guvernul intenţionează să transforme "Prima casă" în "Noua casă".








Astfel, piata amenajarilor interioare ar trebui sa fie si ea in scadere sau in cel mai fericit caz in stagnare. Pentru a supravietui conditiilor impuse de o piata in deriva, firmele de amenajari interioare ar trebui sa vina cu oferte diversificate, promotii, deschidere spre negociere, consiliere, produse de calitate, mana de lucru calificata, experienta temeinica in domeniu etc. Toate acestea sunt si vor fi benefice clientilor.











Nu putine au fost firmele care in ultima perioada si-au inchis portile si asta  tocmai datorita dezinteresului aratat clientilor.

Evaluati corect rezultatele din ultimul timp si luati decizii rapide. Multi intreprinzatori prefera sa iasa in profit maxim chiar si pe o piata in continua scadere, insa in final se vor vedea nevoiti sa puna lacatul pe usa. Aveti grija clientului inca de  la prima cumparatura efectuata de un client nou. Daca respectivul client este multumit de produsul sau serviciul obtinut, il veti castiga drept client fidel, iar el va recomanda firma dvs. si altor consumatori, sporindu-va astfel incasarile.
Zicala „Clientul nostru, stapanul nostru!” este astazi mai adevarata ca nicicand



MONTAJ IN 24 ORE PENTRU BUCURESTI
INALTIMEA MINIM FACTURABILA 1,8 m
PROMIS DESIGN CONCEPT
O PROMISIUNE RESPECTATA