Fa-ti vara sanie si iarna caruta


WWW.JALUZELEVERTICALE-BUCURESTI.RO
MEREU CAUTAM PERFECTIUNEA

 
Fa-ti vara sanie si iarna caruta













 
 


Chiar daca suntem in plin anotimp al iernii, ar fi bine sa ne gandim inca de pe acum la reamenajarea casei pentru sezonul estival, sezon care desi astrologic tine doar patru luni, datorita schimbarilor climaterice, el dureaza aproximativ sase luni. Asadar, o buna parte a anului suntem nevoiti sa traim in caminul nostru sub razele mangaietoare ale soarelui, ca atare sa-i oferim si caminului nostru un mediu primitor si cald.

Iata cateva sfaturi pentru o reamenajare utila, care vor pregati caminul tau pentru vara.
Planul, primul pas al actiunii



















Pentru a avea un succes garantat avem nevoie de un plan, astfel incat schimbarea sa fie cat mai putin costisitoare, atat financiar cat si ca timp investit. Alege cu grija bugetul si timpul alocat acestei schimbari, astfel incat la final sa fii foarte multumit de ceea ce ai realizat. Odata realizat planul, poti incepe achizitionarea materialelor, a accesoriilor, a tuturor produselor ce se regasesc in lista, pentru ca in momentul in care dai START reamenajarii, sa nu fii nevoit sa alergi dupa cele necesare, dar sa fii si precaut cu bugetul alocat pentru a nu-l depasi. Daca dispui de resurse financiare suficiente, poti apela la specialisti in domeniu insa si prietenii, rudele sau membrii familiei iti pot fi cei mai buni consfatuitori si sa obtii caminul mult visat.

Ambientul cromatic si spatial
Una dintre primele schimbari se poate realiza prin modificarea culorilor, astfel prin schimbarea culorii peretilor, a jaluzelei, a acesoriilor si de ce nu a mobilierului, poti sa realizezi un mediu ambiental estival si primitor in caminul tau.













Apoi, te decizi asupra reamenajarii spatiului, amplasezi televizorul si biroul asfel incat lumina puternica a soarelui sa nu iti afecteze direct ochii, daca spatiul nu iti permite, te poti proteja cu ajutorul
jaluzelelor.





















Urmatorul pas este sa te decizi asupra amplasarii canapelei, a patului sau a fotoliilor, astfel incat dimineata sa fii mangaiat de razele blande ale soarelui. Ce poate fi mai frumos dimineata, dupa un somn odihnitor decat sa fii trezit de cantecul pasarelelor si de undele solare care iti gadila cu blandete ochii odihniti de Mos Ene?

 
 
 





































Accesorii deco: Aerul conditionat, plantele si tablourile

Sa nu uitam ca aerul conditionat desi este destul de benefic oferindu-ne un mediu ambiental prielnic si reconfortant este foarte periculos. Atunci cand aerul rece degajat ne bate direct in cap, trebuie sa avem in vedere ca toata reamenajarea caminului trebuie sa fie conditionata si de acest aspect.


O planta exotica amplasata cu gust de asemenea va aduce atmosfera mult visata in casa ta. Dar poti obtine un rezultat si mai de vis daca nu faci rabat de la folosirea cat mai excesiva a florilor multicolore si a plantelor exotice. Cu cat mai multe cu atat mai bine, iar rezultatul va fi garantat. Totodata, motivele florare pot fi folosite si la amenajarea peretilor.















Sa nu uitam de tablourile care pot fi fie cu imagini florale, cu imagini marine sau chiar cu imagini exotice.
Nu uita sa ne scrii, si asteptam si pozele cu ceea ce ai reusit sa faci in caminul tau, pentru sezonul 2013.
IMPORTANT! Oferim consultanta deco celor ce doresc jaluzele, rolete cu motive estivale, plisate sau jaluzele orizontale.
 


MONTAJ IN 24 ORE PENTRU BUCURESTI
INALTIMEA MINIM FACTURABILA 1,8 m

PROMIS DESIGN CONCEPT
O PROMISIUNE RESPECTATA