Jaluzelele creeaza intimitate si dau eleganta locuintei

WWW.JALUZELEVERTICALE-BUCURESTI.RO
MEREU CAUTAM PERFECTIUNEA

.

Jaluzelele creeaza intimitate si dau eleganta locuintei
Decorative si in acelasi timp functionale, jaluzelele creeaza intimitate pe tot parcursul zilei si dau eleganta locuintei, inlocuind cu succes draperiile si clasicele perdele. Calitatea de a se preta oricarui tip de amenajare face din jaluzele unul din cele mai folosite accesorii. 
Oferta de pe piata este extrem de bogata: se pot gasi jaluzele orizontale, potrivite chiar si pentru cele mai simple amenajari, dar si jaluzele plisate sau verticale, folosite pentru amenajarile moderne. Pentru camerele copiilor, unele firme produc jaluzele personalizate, cu imprimeuri cu personaje din desene animate sau filme. Jaluzelele verticale reprezinta cel mai popular si cel mai usor de manevrat sistem de protectie solara. 

Jaluzelele verticale sunt moderne si adaptabile,  creeaza impresia de spatiu in incaperile mici din locuinta. Unele firme producatoare ofera chiar si varianta jaluzelelor verticale motorizate, dotate cu telecomanda, manevrarea lor devenind extrem de usoara, printr-o simpla apasare pe buton. 
Usurinta intretinerii acestora reprezinta unul din principalele avantaje in alegerea lor pentru decorarea apartamentelor, birourilor, spatiilor comerciale sau institutiilor publice. 



Jaluzelele orizontale, cunoscute si sub denumirile de jaluzele venetiene sau jaluzele din aluminiu, sunt ideale pentru persoanele care au nevoie de mai mult spatiu si asta pentru ca aplicarea lor se face direct pe geam, neafectand spatiul util al incaperii. Jaluzelele orizontale asigura, pe langa aspectul elegant al incaperii, atat protectie solara, cat si protectie vizuala. 



O alta varianta moderna de amenajare o poate constitui jaluzelele din lemn ce pot fi asortate cu nuantele de culoare ale mobilierului din incapere, devenind astfel parti componente ale acestuia. Sistemul de prindere al jaluzelelor din lemn permite atat fixarea acestora pe tavan, cat si prinderea acestora de tocul geamului. 

Jaluzelele plisate sunt relativ necunoscute in Romania. Sunt confectionate din material textil si pot inlocui cu succes jaluzelele orizontale din aluminiu sau PVC, fiind ideale pentru amenajarile extravagante, dar si elegante. Forma plisata si modalitatea eleganta de strangere a acestui tip de jaluzele ofera o nota aparte interiorului incaperii. 

 

Jaluzelele "Roman shades" sunt cele mai noi solutii in domeniul tehnicii parasolare. Materialele folosite la fabricarea acestor jaluzele, inul si bumbacul, dau o tenta de eleganta si originalitate locuintei, fiind o varianta moderna a clasicelor draperii.

Sursa: http://www.gandul.info.


MONTAJ IN 24 ORE PENTRU BUCURESTI
INALTIMEA MINIM FACTURABILA 1,8 m
PROMIS DESIGN CONCEPT
O PROMISIUNE RESPECTATA
Jaluzele Verticale
Crează-ţi insigna