6 idei pentru camera copilului


WWW.JALUZELEVERTICALE-BUCURESTI.RO
MEREU CAUTAM PERFECTIUNEA

.

6 idei pentru camera copilului

 
Mobilierul trebuie sa fie proportional cu inaltimea celui mic. Pentru unitatea amenajarii iti recomandam jaluzele colorate, asortate la restul camerei.


Combinatia de culori din imagine (verde, galben, albastru) este foarte vesela. Foloseste tapet acrilic (se curata usor si nu este electrostatic - 29 lei/mp de la Baby Design) in camera unui copil care nu a depasit 12 ani.


La Strada Deco gasesti patul si baldachinul separat. Poti alege mai multe materiale textile si modele pentru baldachin.


Fetita ta viseaza sa fie printesa? Fa-i pe plac si instaleaza patul pe diagonala camerei, atarna un suport metalic de tavan si ataseza-i un voal roz sub forma unui baldachin.


Pentru camera baietelului, albastrul este cel mai potrivit. Alege o mocheta intr-o culoare neutra pentru a-i crea un spatiu calduros. Asigura-i multe polite si spatii pentru depozitare. Nu uita sa-i lasi liber spatiul din mijlocul camerei pentru joaca.


Pentru camera fetitei nu ai cum sa dai gres daca folosesti ca si culoare de baza rozul, la care adaugi un tapet cu modele vesele. Camera va suporta diferite schimbari odata cu cresterea copilului. De la 12 ani in sus poti sa ii cumperi mobila pentru adulti.


.
Sursa:  http://www.casa-gradina.ro/galerii/6-idei-pentru-camera-copilului/alb-888
.


MONTAJ IN 24 ORE PENTRU BUCURESTI
INALTIMEA MINIM FACTURABILA 1,8 m
PROMIS DESIGN CONCEPT
O PROMISIUNE RESPECTATA