Decoratiuni interioare pentru Paste

WWW.JALUZELEVERTICALE-BUCURESTI.RO
MEREU CAUTAM PERFECTIUNEA



Decoratiuni interioare pentru Paste  



Sfanta sarbatoare Pascala aduce cu sine multe pregatiri gospodaresti, prepararea specialitatilor culinare dar si curatenia generala in casa si gradina. Pentru a schimba aspectul camerelor dumneavoastra, designerii va propun ca decoratiuni interioare pentru Paste, folosirea pernelor decorative, aranjamente florale facute chiar de dumneavostra, modificarea pozitionarii mobilei. Pentru geamuri se recomanda in acest an perdelele colorate sau cu diverse imprimeuri sau jaluzelele verticale colorate in tonuri calde, deschise, clasicele perdele albe fiind excluse din cadrul decoratiunilor interioare.

Pentru a creea un aspect confortabil al patului, canapelelor si fotoliilor, apelati la pernitele decorative, de diferite marimi, forme si culori, din matase, catifea sau blana, umplute cu puff, vatelina sau burete. Puteti sa le personalizati in functie de camere, pentru camera copiilor pot fi amuzante, cu diferite imprimeuri din desene animate, pentru sufragerie mergeti pe linia clasica, dintr-o singura culoare si cu imprimeuri finute, cu/fara ciucurasi la colturi, iar pentru dormitorul dumneavostra optati pentru pernitele provocatoare, sub forma de inimioare sau cu diferite imprimeuri.
 


Pentru masa pascala, apelati la suporturile pentru servirea mesei, care sunt foarte recomandate deoarece pe de-o parte asigura un aspect placut, dar in acelasi timp protejeaza suprafetele delicate ale mobilei. In centrul mesei asezati un cos din rachita sau bambus umplut cu iarba verde si cateva oua vopsite. Pe langa cos asezati crengute de mar inflorite.

In sufragerie, asezati in centru o masuta fantezie, foarte joasa si din sticla sau lemn pe care asezati o vaza cu combinatii de lalele albe cu ghiocei galbeni sau narcise. Florile ar trebui sa fie amplasate in fiecare camera, chiar si in cea a copiilor deoarece ofera prospetime camerei dar si un aspect placut si nu trebuie flori foarte scumpe si sofisticate. Puteti alege una dintre urmatoarele combintii florale: lalele galbene sau roz cu lacramioare, lalele rosii cu stanjenei albi sau mov, ramuri de mar cu lalele grena si panselute albaste, margarete cu zambile sau zambile cu ramuri de mar si ghiocei galbeni.

Pentru a da un aspect de nou camerelor dumneavoastra, schimbati locul mobilei sau scapati de mobila care este in plus, precum scaune sau diferite bibelouri. Incercati sa creeati mai mult spatiu si prin renuntarea la covoare, lasand parchetul curat si neacoperit.

Va recomandam si o carte decoratiuni: Decoratiuni interioare de atmosfera







MONTAJ IN 24 ORE PENTRU BUCURESTI
INALTIMEA MINIM FACTURABILA 1,8 m
PROMIS DESIGN CONCEPT
O PROMISIUNE RESPECTATA