Casa tinereasca cu un aer modern

WWW.JALUZELEVERTICALE-BUCURESTI.RO
MEREU CAUTAM PERFECTIUNEA





Visul unei tinere perechi din Oradea de a se muta la casa a devenit, in sfarsit, realitate. Si pentru ca au vrut sa mearga la sigur, cum se spune, au apelat la designerul Catalin David atunci cand si-au amenajat caminul.
Ne-am bucurat sa vedem ca din colaborarea lor a rezultat o casa cu adevarat  primitoare, care nu te agreseaza vizual si in care este o placere sa stai. La o cafea am stat de vorba si noi cu Catalin, pentru a vedea “ce-a fost in capul lui” atunci cand a pus pe hartie acest proiect interesant.


Odata intrati in casa, am inteles imediat ca aici manopera a fost de calitate – lucru la care au vegheat cu atentie si proprietarii. 
Acestia nu si-au dorit o casa prea mare – fiind vorba de o familie cu un copil. Astfel, o distributie pe orizontala a spatiilor, pe o suprafata de 130 de metri patrati (un singur nivel), a parut suficienta. Si chiar este. 
Cand ne gandim ca o astfel de casa te scuteste de enervantele trepte de la un etaj la altul, chiar ne vine sa ii felicitam pe oamenii acestia.
Bucataria are un spatiu de lucru generos si, ca si element distinctiv, foloseste sticla vopsita in loc de faianta deasupra blatului. Culorile sunt mai vii in aceasta zona fata de restul casei.
Proprietarii au adaugat un element rustic in aceasta amenajare mai degraba minimalista, prin barnele care se vad pe tavan.
O interpretare interesanta a ideii de usa de baie este dressingul din dormitorul matrimonial. Pentru a intra in baie, trebuie doar sa tragi in lateral usile dressingului, care vor dezvalui nu un raft cu haine, asa cum ne-am astepta. Ci o baie.
Baia nu are decat cabina de dus, din ratiuni de spatiu. Persoanele din casa sunt mai energice si lipsa de timp – avand in vedere ritmul accelerat in care traim – au impus acest lucru.


MONTAJ IN 24 ORE PENTRU BUCURESTI
INALTIMEA MINIM FACTURABILA 1,8 m
PROMIS DESIGN CONCEPT
O PROMISIUNE RESPECTATA