Cum iti aranjezi locuinta toamna


WWW.JALUZELEVERTICALE-BUCURESTI.RO
MEREU CAUTAM PERFECTIUNEA
 
Cum iti aranjezi locuinta toamna
Zilele calde de vara s-au terminat si este cazul sa ne gandim la cum sa ne aranjam casa pentru a fi cat mai calduroasa si pentru a ne simti ca mai bine. In timp ce vara inseamna camere luminoase si aerisite, cand vine vorba de toamna lucrurile se schimba.
Poti face si mutari de mobilier. Muta masa de cafea astfel incat seara cand ajungi acasa sa poti sta in fotoliu, sa citesti o carte buna si sa bei o cana de vin fiert. Acopera podelele din lemn cu covoare calde, pentru a tine frigul departe de picioarele tale, te sfatuieste eHow.
Tine jaluzelele ridicate in timpul zilei, pentru a permite luminii soarelui sa intre in casa in timpul zilei. Pentru a adauga mai multa culoare casei tale, poti alege jaluzele de culoare portocaliu inchis spre maro, nuanta chihlimbarului sau auriu, mai exact in culorile toamnei.
Acopera mesele cu fete de mese in culorile toamnei sau chiar fete de mese care au imprimate pe material frunze in astfel de nuante.Chiar daca este trist trebuie sa renunti la vazele in care puneai buchetele de flori de vara si sa te limitezi la un castron prin cu fructe de toamna.
 
 
Foloseste de lumina lumanarilor pentru a crea atmosefara oferita de un semineu. Ai grija doar sa nu lasi lumanarile la indemana copiilor sau intr-un loc in care pot ajunge animalele.


MONTAJ IN 24 ORE PENTRU BUCURESTI
INALTIMEA MINIM FACTURABILA 1,8 m
PROMIS DESIGN CONCEPT
O PROMISIUNE RESPECTATA