Cum să ne amenajăm casa în stil spaniol?


WWW.JALUZELEVERTICALE-BUCURESTI.RO
MEREU CAUTAM PERFECTIUNEA

Stilul de amenajare spaniol este proaspăt şi plin de viaţă, aducându-ne aminte de vile rustice superbe, sieste la soare, petreceri colorate şi o mare dragoste pentru familie.

Stilul spaniol este cald şi prietenos, fiind foarte uşor de obţinut şi în casele voastre.


Pereţii trebuie zugrăviţi în stil rustic şi puteţi chiar încerca un efect de stuc. În orice caz, culorile trebuie să fie naturale şi puternice - nuanţe de roşu, galben, portocaliu, roz, albastru, verde şi maro.

Experţii recomandă ca baza să fie albă, pentru a aduce lumină şi prospeţime în casă. Mai puteţi folosi pentru pereţi, nu doar pentru cei din baie şi din bucătărie, şi plăci de ceramică cu model spaniol.

Pentru podea, folosiţi lemn de esenţă tare, plăci de ceramică sau de teracotă, pe care să le acoperiţi cu covoare rustice, în culori vibrante.

În ceea ce priveşte mobila, nu folosiţi prea multe piese, ci doar strictul necesar. Mobilierul trebuie să fie din lemn închis la culoare şi cu decoraţiuni din fier forjat.

Precum în stilul mexican, înrudit cu cel spaniol, fierul forjat este obligatoriu pentru decoraţiunile din casă: candelabre, elemente de iluminat, suporturi de lumânări şi chiar decoraţiuni pentru pereţi. Nu exageraţi, însă, cu ele.

Folosiţi cu încredere vaze, ghivece şi ceramică spaniolă, precum şi multe plante.

Întrucât este un stil simplu, perdelele nu sunt folosite prea des, dacă nu aveţi probleme cu intimitatea. În schimb, puteţi folosi jaluzele veneţiene sau obloane din lemn.



















MONTAJ IN 24 ORE PENTRU BUCURESTI
INALTIMEA MINIM FACTURABILA 1,8 m
PROMIS DESIGN CONCEPT
O PROMISIUNE RESPECTATA